Designa ditt företag för framgång med en

affärslösning i molnet

Kontakt

Sänd oss en förfrågan om du önskar ett personligt möte eller om du har frågor angående SAP Business ByDesign eller vad itelligence har att erbjuda.

Copyright © itelligence

Fördelar med en affärslösning i molnet

Varför är en affärslösning i molnet det rätta för dig?

Hur itelligence kan hjälpa dig

25 års erfarenhet av implementering av SAP affärssystem

Contact itelligence

itelligence will be happy to answer your questions and tell you more about SAP Business ByDesign and what we have to offer you and your business. If you wish, we will schedule a personal meeting. Looking forward to hear from you!

Referenshistoria

Roland Berger Strategy Consultants Holding GmbH

Referenshistoria

UCB Innere Medizin & Co. KG

Referenshistoria

inpeek AG

Lösningsbroschyr

SAP BByD for Service Providers

Behöver du ett flexibelt affärssystem för att kunna förverkliga ditt företags ambitiösa tillväxtstrategi utan förhinder? Är sammanslagningar, förvärv eller avyttringar vanliga i ditt företag? Är dina dotterbolag fullt integrerade i ditt huvudkontors SAP affärssystem?

Snabbt och konkret mervärde

SAP Business ByDesign kan implementeras snabbt och ger konkret mervärde på nolltid. Som en SaaS-lösning levereras Business ByDesign komplett och med intuitiv programkonfiguration, inbyggd inlärning, service och supportfunktioner, samt med innovativa webbfunktioner som gör det enkelt för användaren att behärska. 

Omedelbar skalbarhet

SAP Business ByDesign kan anpassas till nya krav och arbetsuppgifter på ett ögonblick, utan att störa din affärsverksamhet. Detta hjälper dig att alltid hålla dig ett steg framför konkurrenterna.

Konsekvent genom hela organisationen

Med SAP Business ByDesign arbetar ditt företag med centraliserad och konsekvent data, och kan utnyttja kraften från SAP HANA tvärs över att affärsenheter och processer. Detta hjälper dig att få insikt i nya trender och möjligheter på marknaden tidigare, och därmed fatta välgrundade beslut.

Större flexibilitet

Med SAP Business ByDesign kan du anpassa och skala upp affärsprocesser i hela ekosystemet av din organisation – snabbt och utan kostnadskrävande IT-support.

Kostnadstransparens

SAP Business ByDesign är en skalbar affärslösning som enkelt växer med kraven för ditt företag. Förutsägbar prissättning reducerar risken och garanterar att din investering förblir säker.

This was the first time we tried an SAP cloud solution, and it won't be the last. 
The knowledge and experience that itelligence brought to the table were critical to the success of this project.

Dr. Marcus Schiffer, Global IT & Processes, Evonik Industries AG

"

"

SAP Business ByDesign

Håll processerna körande - var som helst, när som helst!

SAP Business ByDesign är en komplett affärslösning i molnet. Som ett modulärt och skalbart affärssystem anpassas lösningen efter din organisation och dess växande krav oavsett om det är ett litet eller medelstort företag, en organisation i den offentliga sektorn eller ett stort globalt företag med flera mindre dotterbolag. 

Med SAP Business ByDesign kan du effektivisera affärsprocesser i hela din organisation - från CRM till finans, HR, logistik och produktion. Tack vare integrerade rapporteringsfunktioner på varje nivå har du alltid all viktig information nära till hands. Ett användarvänligt gränssnitt på alla enheter gör det snabbt och enkelt för de anställda att vänja sig vid den nya mjukvaran.

Välj hela suiten eller endast de delar som är relevant för ditt företag – valet är ditt. SAP Business ByDesign kan anpassas efter ditt företags specifika behov. Eftersom programvaran är integrerad med hela SAP portfolion och SAP HANA utgör den hörnstenen för din framgång idag och i framtiden.

Den särskilda prenumerationsmodellen innebär att du inte betalar extra för hårdvara eller efterföljande uppdateringar. SAP Business ByDesign kan dessutom implementeras på en rekordtid av 8 till 10 veckor.

SAP Business ByDesign Funktioner


Ekonomisk förvaltning

Personalförvaltning

Projektledning

Leverantörsrelationer

Supply Chain Management

Kundrelationer

Tar du ditt företag in i moln-världen? Vi gör det enkelt för dig med vår standardiserade metod och globala leveransmodell, speciellt utvecklad för implementation av affärssystem och mjukvara i molnet. Dra nytta av vår Cloud Factory portfölj av förpackade lösningar baserade på de väletablerade SAP Business ByDesign och SAP S/4HANA Cloud lösningarna.

Jan Ammann, Global Head of SAP Public Cloud Solutions (SaaS), itelligence AG

"

Designa ditt affärssystem i molnet med itelligence Global Cloud Factory

"

itelligence har varit SAP Business ByDesign partner i flera år. Du kan lita på vår globala expertis och omfattande erfarenhet av integration. Om du letar efter en partner som kan hjälpa dig att orkestrera dina IT-landskap så har du hittar rätt! Med vår unika SAP moln-metodik skapar vi rätt balans för dig med en blandning av befintliga on-premise lösningar och two-tier lösningar i molnet. 

Förenkla ditt affärsliv

Vänd på spelplanen och ta över kontrollen. SAP Business ByDesign hjälper dig att få mer intelligenta insikter, få kontroll med realtidsanalys och bygg en framtidssäker företagsarkitektur.

Varför vänta? Vi hjälper dig att effektivisera dina affärsprocesser.

Fix the following errors:
Hide