Styr ditt företag med en komplett ERP-lösning i molnet 

SAP Business ByDesign

Kontakt

Sänd oss en förfrågan om du önskar ett personligt möte eller om du har frågor angående SAP Business ByDesign eller vad itelligence har att erbjuda.

Copyright © itelligence

En komplett molnbaserad företagsapplikation

Kan tillpassas alla företagsfunktioner 

Möjlighet att lägga till moduler allteftersom du växer

Förutsägbar all-inclusive prenumerationsbaserad prissättning

Insikt och rapportering tillgänglig var som helst, när som helst

Full integration med befintliga affärssystem


Fördelar med Cloud ERP

Hantera hela din verksamhet med en enkel cloud ERP lösning. SAP Business ByDesign hjälper dig att fånga möjligheter och öka tillväxten.

itelligence och SAP Business ByDesign

Läs våra referenshistorier för att lära mer om itelligence och vårt arbete med SAP Business ByDesign. För referensen om LivingProof, se videon nedan.

Contact itelligence

itelligence will be happy to answer your questions and tell you more about SAP Business ByDesign and what we have to offer you and your business. If you wish, we will schedule a personal meeting. Looking forward to hear from you!

SAP Business ByDesign är en molnbaserad, fullt integrerad on-demand Enterprise Resource Planning (ERP)-lösning som är avsedd för alla typer av små och medelstora företag. Lösningen är en central del av SAP:s portfölj av molnlösningar och är speciellt utformad för att ge fördelarna av en storskalig företagsapplikation utan behov av en stor IT-infrastruktur. Med SAP Business ByDesign kan du ersätta dina kalkylblad, dina bokföringspaket, din orderhantering och distributionslösningar med en enda lösning. Paketet erbjuder en robust funktionalitet som är snabb att implementera och lätt att lära, en next-generation SAP användarupplevelse med ett rent och enkelt gränssnitt, avancerad analys och mobila funktioner, bland annat KPI trender, kundaktivitet, och projektuppdatering, samt kraftfull innovativ teknik och konfiguration som erbjuder överlägsen personalisering. 

itelligence är en komplett SAP Service Provider med global räckvidd. Vi har kompetens att genomföra SAP Business ByDesign för företag i alla storlekar och har referenser inom flera olika branscher. Vårt platina partnerskap med SAP ger oss tillgång till SAP:s roadmaps, avancerad kunskap om eventuella ändringar och uppdateringar och en direkt relation med utvecklarna på SAP. itelligence har erfarenhet både i att bygga och stödja alla ByDesign moduler och kan vägleda ditt företag genom processen med att flytta nuvarande lösningar över till SAP Business ByDesign. 

Referenshistoria

Roland Berger Strategy Consultants Holding GmbH

Referenshistoria

UCB Innere Medizin & Co. KG

Referenshistoria

inpeek AG

Solution Flyer

SAP BByD for Service Providers

Referensvideo, LivingProof Runs Simple with SAP Business ByDesign

Till enkäten >

Vill du få värdefull insikt i den digitala transformationen inom finans och vart den är på väg? Om du utfyller vår Finance Technology Survey får du ta del av resultaten och kan använda denna data som riktmärke på var du befinner dig på marknaden. Vår undersökning är unik då vi har bred täckning över 24 länder och samtidigt dyker djupt både i vad som händer i den digitala transformationen, men också varför och hur. 

Det kan vara en stor utmaning att förstå hur man ska möta och ta tillvara på digitala möjligheter på rätt sätt. Samtidigt visar SAP och IDC:s undersökning om digital transformation att sju av tio företag som investerar i programvara får ut mer av sin investering än beräknat. Se videon om SAP Business ByDesign i relation till lönsamma affärer i den digitala transformationen.

Se videon >
Fix the following errors:
Hide